Stalroosters reinigen

Stalroosters reinigen is een vervelend maar erg belangrijk klusje. Van Tilburg Stallenreiniging neemt u dit klusje graag uit handen. Met professionele machines kunnen we ervoor zorgen dat de roosters weer mooi schoon worden. Het is belangrijk om de roosters in een stal regelmatig te reinigen. Als de stalroosters goed schoon worden gehouden is de kans op infecties bij de dieren kleiner en is de stal een hygiënischere plek voor mens en dier.

Naast het reinigen en uitmesten van complete stallen kunt u bij Van Tilburg Stallenreiniging uit Baarle-Nassau ook terecht voor het reinigen van stalroosters. Of de roosters van hout of kunststof zijn maakt niet uit. Bij het reinigen van de roosters maken we gebruik van onze roostermachine. Allereerst worden de stalroosters grondig afgespoten. Vervolgens gaan ze in de machine. De machine kan in een uur maar liefst 250 tot 300 kunststof roosters reinigen of ongeveer 200 houten roosters.

Van Tilburg Stallenreiniging is werkzaam in pluimveestallen, klaverstallen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast het reinigen van de stalroosters en de stal kunt u bij ons ook terecht voor montage en demontage van stalinrichting en silo reiniging. Neem vrijblijvend contact met ons op als u gebruik wilt maken van één of meerdere van onze diensten.

Neem contact op
Roosters reinigen

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van pluimveestallen, kalverstellen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen is Van Tilburg Stallenreiniging u ook graag van dienst met het demonteren en monteren van stalinrichting en eventuele overige werkzaamheden binnen uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden en profiteer van het totale pakket aan diensten bij Van Tilburg Stallenreiniging.