Paardenstallen reinigen

Laat uw paardenbak, stallen en/of boxen schoonmaken

Stallenreiniging van Tilburg is al tientallen jaren actief in het reinigen van allerlei soorten stallen waaronder paardenstallen reinigen. Met een vestiging in Baarle-Nassau is Van Tilburg Stallenreiniging uniek in haar soort. Er zijn namelijk vrijwel geen andere bedrijven in deze regio gespecialiseerd in het reinigen van paardenstallen.

U kunt ons inschakelen voor het schoonmaken en reinigen van:
  • Paardenbak
  • Paardenstallen
  • Paardenboxen
  • Managestallen
  • Pensionstallen

Wij beschikken over professionele eigen apparatuur voor het reinigen van uw paardenstallen. We proberen u te allen tijde zoveel mogelijk te ontzorgen en nemen dan ook zelf de benodigde materialen mee. Bij het reinigen van uw stal maken wij gebruik van professionele materialen zoals een hogedrukreiniger. Onze spuitwagen is uitgerust met een stationaire motor, hierdoor hebben we geen stroomvoorziening maar enkel water nodig op uw locatie. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en hebben jarenlange ervaring in het reinigen van paardenstallen. Afhankelijk van de grootte van de stallen werken we met 1 tot 4 personen op locatie. We maken een plan van aanpak en gaan zo snel mogelijk te werk. Zo hebben u en uw paarden er het minste last van.

Stallenreiniging Van Tilburg is zeer deskundig als het gaat om het reinigen van paardenstallen. Inmiddels hebben wij dan ook een mooi aantal tevreden klanten die door ons al jarenlang hun paardenboxen en/of binnenbak laten reinigen.

De voordelen van paardenstallen reinigen:
  • Uw paarden hoeven maar kort uit de bak of stal

  • Ons team is slechts met één tot maximaal vier personen bij u op locatie aan het werk

  • Alle apparatuur en benodigdheden hebben we zelf bij en we proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en nodig ons uit bij u op locatie. We komen de mogelijkheden van het schoonmaken en compleet reinigen van uw stallen graag eens bekijken. Stel stallen reinigen niet langer uit en kies voor de professionaliteit, snelheid en kwaliteit van team Van Tilburg Stallenreiniging.

Wilt u graag terug gebeld worden?

Vul het onderstaande formulier in om later door ons teruggebeld te worden.