Professioneel stallen reinigen

Van Tilburg Stallenreiniging is begonnen met het uitmesten van stallen. In de loop der jaren is het dienstenpakket uitgebreid met diverse reinigingswerkzaamheden. Met professionele middelen kunnen we ervoor zorgen dat we uw stal grondig reinigen. Van Tilburg Stallenreiniging werkt al jaren met een vast team wat hierdoor erg gespecialiseerd en vakbekwaam is.

In tegenstelling tot andere reinigingsbedrijven heeft van Tilburg alleen water nodig bij u op locatie. De spuitwagens zijn uitgerust met een stationaire motor, zodat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van stroomvoorziening binnen uw bedrijf. Ook alle andere middelen om de stallen te reinigen worden compleet verzorgd zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Gedurende het reinigen van de stallen wordt er gewerkt met onze gloednieuwe spuitunit, in combinatie met een vrachtwagen. Hier staan vier speckpompen in van 30 liter / tot 200 bar. We werken onafhankelijk van elkaar met een ploeg van 4 mensen. Daarnaast is de spuitwagen voorzien van vier hogedrukhaspels, met 130 meter slang per haspel en een voorraadvat met water van 2500 liter. Eventuele reparaties kunnen ter plaatsen uitgevoerd worden, doordat onze spuitwagen is uitgerust met een werkbank met slangenpers. Daarnaast zijn er diverse spuitlanzen aanwezig waarmee we zorgvuldig uw stal reinigen.

Naast deze spuitunit beschikt Van Tilburg Stallenreiniging over diverse andere machines op het gebied van reiniging waaronder:
  • Tractor spuitwagen: deze spuitwagen wordt aangedreven door een tractor. Hier staan 4 speckpompen in van 30 liter / tot 200 bar. Hierdoor kunnen 4 personen tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar werken. Daarnaast is de spuitwagen voorzien van 4 hogedrukhaspels van 130 meter slang per haspel en een voorraadvat met water van 2500 liter.

  • Een BE combinatie waar vier pompen in staan welke elektrisch worden aangedreven door een stroomaggregaat. De BE combinatie is voorzien van een voorraadvat van 2500 liter. Met deze combinatie kunnen 4 personen tegelijkertijd werken.
  • Een aanhanger met twee interpompen van 30 liter. Deze aanhanger wordt aangedreven door een dieselmotor en is voorzien van een voorraadvat van 200 liter. Met deze combinatie kunnen 2 personen tegelijkertijd werken.
  • Een Kubota motor met 1 speckpomp van 30 liter. Met deze combinatie kan 1 persoon werken.
  • Hydralisch oprollen, nieuwe techniek, tijdsbesparend

Bekijk hier de nieuwe spuitunit in werking, project Ulicoten dec 2018