Silo reinigen

Van Tilburg Stallenreiniging heeft jarenlange ervaring op het gebied van reiniging in de agrarische sector. De laatste jaren is de vraag naar silo reinigen enorm gegroeid. Is uw silo toe aan een grondige reiniging en wilt u dit graag uit handen geven aan een betrouwbaar bedrijf? Van Tilburg Stallenreiniging maakt gebruik van professionele materialen en machines. Alle medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennis van zaken, bij ons is de reiniging van uw silo dus in goede handen.

Professionele machines
Bij reiniging van silo’s maakt Van Tilburg Stallenreiniging gebruik van professionele machines. Dankzij deze machines is het niet nodig dat iemand de silo ingaat. Dit maakt het reinigen van uw silo een stuk veiliger. Met een speciale waskop wordt de silo van binnenuit gereinigd.

Hoe gaat het reinigen van een silo in zijn werk?
Via het mangat bovenin de silo gaat een speciale slang met een waskop in de silo naar binnen. Deze slang gaat van boven naar beneden op en neer waardoor de silo grondig wordt gereinigd. Het reinigen van de silo gebeurt met water en bijvoorbeeld zeep. Doormiddel van deze waskop hoeven er geen mensen de silo in. Hierdoor kunnen wij uw silo op een veilige en verantwoorde manier reinigen. Afhankelijk van de locatie van de silo kunnen wij ook een hoogwerker inschakelen. Als de silo schoon is halen we de slang met waskop weer uit de silo en kunt u de silo weer gebruiken.

De nieuwste silo’s hebben geen mangat bovenin de silo. Om de silo goed te kunnen reinigen met de waskop is het van belang dat de silo van boven open kan. Daarom is het mogelijk dat Van Tilburg Stallenreiniging een gat bovenin de silo zaagt en hier een los mangat monteert. Het monteren van dit mangat is snel gebeurt en handig voor elk moment van reinigen. Bekijk hier naast hoe het losse mangat eruit ziet.

Heeft u interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en nodig ons uit bij u op locatie. We komen de mogelijkheden van het schoonmaken en compleet reinigen van uw stallen graag eens bekijken. Stel stallen reinigen niet langer uit en kies voor de professionaliteit, snelheid en kwaliteit van team Van Tilburg Stallenreiniging.