Koestal reinigen

Van Tilburg Stallenreiniging is al vele jaren gespecialiseerd in het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen. Een koestal laten reinigen behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden van ons dienstenpakket. Al vele jaren wordt er met een vast team gewerkt wat volledig gespecialiseerd en vakbekwaam is. Hierdoor kunt u het reinigen van uw koeienstal bij ons betrouwbaar laten doen.

Bij het reinigen van de koestal maken wij gebruik van professionele middelen. Met onder andere de hogedrukreiniger zorgen we ervoor dat al het vuil uit de stal wordt gespoten. Tijdens het reinigen van de stallen werken we met een spuitunit in combinatie met een vrachtwagen. Op onze vrachtwagen staan vier speckpompen van 30 liter / tot 200 bar. Daarnaast is de spuitwagen voorzien van vier hogedrukhaspels, met 130 meter slang per haspel en een voorraadvat met water van 2500 liter. Binnen de spuitwagen is een werkbank met slangenpers aanwezig zodat eventuele reparaties ter plaatse gerepareerd kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse spuitlanzen aanwezig waarmee we zorgvuldig uw stal kunnen reinigen.

Naast het reinigen van koeienstallen kunt u bij ons ook terecht voor het reinigen van pluimveestallen, klaverstallen, paardenstallen en geitenstallen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Koestal reinigen

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van pluimveestallen, kalverstellen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen is Van Tilburg Stallenreiniging u ook graag van dienst met het demonteren en monteren van stalinrichting en eventuele overige werkzaamheden binnen uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden en profiteer van het totale pakket aan diensten bij Van Tilburg Stallenreiniging.