Mest scheppen

Van Tilburg Stallenreiniging is al vele jaren gespecialiseerd in het uitmesten en reinigen van stallen. Mest scheppen behoort dan ook tot de standaard werkzaamheden en per situatie word bekeken welke machines en materialen het meest geschikt zijn. Onze werknemers zijn vakbekwaam en hebben jarenlange ervaring. Hierdoor is het uitmesten en reinigen van uw stal bij ons in goede handen.

Bij het uitmesten en reinigen van de stal maken wij gebruik van professionele middelen. Bij het reinigen van de stal hebben we enkel water nodig vanuit uw bedrijf. Onze spuitwagen is in het bezit van een stionaire motor waardoor we zelf een stroomvoorziening hebben.

Wij werken in onder andere pluimveestallen, klaverstallen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u gebruik wilt maken van onze dienst mest scheppen.

Naast het mest scheppen en reinigen van stallen kunt u bij ons ook terecht voor montage en demontage van stalinrichting of silo reiniging. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft of interesse heeft in één of meerdere van onze diensten.

Neem contact op
Mest scheppen

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van pluimveestallen, kalverstellen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen is Van Tilburg Stallenreiniging u ook graag van dienst met het demonteren en monteren van stalinrichting en eventuele overige werkzaamheden binnen uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden en profiteer van het totale pakket aan diensten bij Van Tilburg Stallenreiniging.