Van Tilburg Stallenreiniging

In 2002 zijn Jef, Annie en hun zoon Harrie van start gegaan met een eigen loonbedrijf. In korte tijd bouwden zij een groot netwerk aan klanten op. Destijds hielden ze zich voornamelijk bezig met bijvoorbeeld het uitmesten van kippenstallen, geitenstallen, koeienstallen, potstallen en paardenstallen.

Na verloop van tijd is Van Tilburg Stallenreiniging gegroeid en zijn de diensten uitgebreid. Hierdoor kunnen agrarische bedrijven er nu ook terecht voor het reinigen van alle soorten pluimveestallen, kalverstallen, geitenstallen, rundveestallen en paardenstallen. Met professionele middelen zoals hogedrukreinigers worden de stallen compleet gereinigd. Van Tilburg Stallenreiniging werkt al jaren met een vast team van medewerkers. Hierdoor is het team gespecialiseerd, vakbekwaam en wordt kwaliteit gegarandeerd.

Sinds 2007 is Van Tilburg Stallenreiniging IKB PSB gecertificeerd. De NEN 4400 norm is opgenomen in IKB PSB om de inhuurder een extra handvat te bieden. Hierdoor zijn ze er zeker van dat de betreffende uitlener (het PSB bedrijf) zich aan de regels omtrent belasting, personeel en dergelijke houdt.

Het bedrijf Van Tilburg Stallenreiniging is in 2015 door Harrie van Tilburg overgenomen en voortgezet. De passie voor het bedrijf is onveranderd gebleven. Sinds 2018 heeft het bedrijf een nieuwe, onmisbare aanwinst binnengesleept: de spuitunit. Met de nieuwe spuitunit worden stallen perfect en ook snel gereinigd. Benieuwd naar de werking van dit prachtige apparaat? Bekijk dan het filmpje op deze pagina.

Van Tilburg Stallenreiniging

Professioneel uw pluimveestallen
laten reinigen

Met onze nieuwe spuitunit worden de stallen
perfect en snel gereinigd! De nieuwe spuitunit in werking zien?
Bekijk het filmpje van een project uit Ulicoten.

Met onze nieuwe spuitunit worden de stallen
perfect en snel gereinigd! De nieuwe spuitunit in werking zien? Bekijk het filmpje van een project uit Ulicoten