Kalverstallen Reinigen

Wilt u professioneel een klaverstal laten reinigen? Van Tilburg Stallenreiniging is expert op het gebied van reiniging binnen de agrarische sector. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en reinigen met professionele middelen de kalverstallen.

Bij het reinigen wordt er gebruik gemaakt van onze nieuwe spuitunit in combinatie met een vrachtwagen. Hier staan vier speckpompen in van 30 liter / tot 200 bar. Hierdoor kan er wel met 4 personen tegelijk onafhankelijk van elkaar worden gewerkt. Zo is het reinigen van uw stal snel en zorgvuldig gebeurt. Daarnaast is de spuitwagen voorzien van vier hogedrukhaspels, met 130 meter slang per haspel en een voorraadvat met water van 2500 liter. Binnen de spuitwagen is een werkbank met slangenpers aanwezig zodat bijvoorbeeld eventuele reparaties ter plaatse gerepareerd kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse spuitlanzen aanwezig waarmee we zorgvuldig uw stal reinigen.

Onze spuitwagens zijn uitgerust met een stationaire motor. Hierdoor hebben we alleen maar water nodig vanuit uw bedrijf. Met onze kennis en ervaring en professionele middelen is het reinigen van uw stal bij ons in goede handen.

Van Tilburg Stallenreiniging ligt centraal gelegen in Baarle-Nassau op de grens van België en Nederland. Hierdoor kunnen wij zowel bedrijven in Nederland en België voorzien van onze diensten. Naast klaverstallen zijn wij ook werkzaam in pluimveestallen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen.

U kunt bij Stallenreiniging van Tilburg ook terecht voor het monteren en demonteren van stalinrichting en siloreiniging. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van pluimveestallen, kalverstellen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen is Van Tilburg Stallenreiniging u ook graag van dienst met het demonteren en monteren van stalinrichting en eventuele overige werkzaamheden binnen uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden en profiteer van het totale pakket aan diensten bij Van Tilburg Stallenreiniging.