Kalverstallen Reinigen

Wilt u professioneel een klaverstal laten reinigen? Van Tilburg Stallenreiniging is expert op het gebied van reiniging binnen de agrarische sector. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en reinigen met professionele middelen de kalverstallen.

Bij het reinigen wordt er gebruik gemaakt van onze nieuwe spuitunit in combinatie met een vrachtwagen. Hier staan vier speckpompen in van 30 liter / tot 200 bar. Hierdoor kan er wel met 4 personen tegelijk onafhankelijk van elkaar worden gewerkt. Zo is het reinigen van uw stal snel en zorgvuldig gebeurt. Daarnaast is de spuitwagen voorzien van vier hogedrukhaspels, met 130 meter slang per haspel en een voorraadvat met water van 2500 liter. Binnen de spuitwagen is een werkbank met slangenpers aanwezig zodat bijvoorbeeld eventuele reparaties ter plaatse gerepareerd kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse spuitlanzen aanwezig waarmee we zorgvuldig uw stal reinigen.

Onze spuitwagens zijn uitgerust met een stationaire motor. Hierdoor hebben we alleen maar water nodig vanuit uw bedrijf. Met onze kennis en ervaring en professionele middelen is het reinigen van uw stal bij ons in goede handen.

Van Tilburg Stallenreiniging ligt centraal gelegen in Baarle-Nassau op de grens van België en Nederland. Hierdoor kunnen wij zowel bedrijven in Nederland en België voorzien van onze diensten. Naast klaverstallen zijn wij ook werkzaam in pluimveestallen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen.

U kunt bij Stallenreiniging van Tilburg ook terecht voor het monteren en demonteren van stalinrichting en siloreiniging. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en nodig ons uit bij u op locatie. We komen de mogelijkheden van het schoonmaken en compleet reinigen van uw stallen graag eens bekijken. Stel stallen reinigen niet langer uit en kies voor de professionaliteit, snelheid en kwaliteit van team Van Tilburg Stallenreiniging.