Silo reiniging

Grondige silo reiniging is erg belangrijk. Hiervoor bent u bij Van Tilburg Stallenreiniging aan het juiste adres. De laatste jaren groeit de vraag naar silo reiniging enorm. Met onze jarenlange ervaring in stallenreiniging is ook het reinigen van uw silo bij ons in betrouwbare handen. Van Tilburg Stallenreiniging maakt tijdens het reinigen van uw silo gebruik van professionele machines. Wij gaan tijdens het reinigen niet uw silo in maar maken gebruik van een waskop. Hierdoor kunnen wij u silo veilig en verantwoord schoonmaken.

Hoe gaat het reinigen van een silo in zijn werk?
Via het mangat boven in de silo gaat een speciale slang met een waskop in de silo naar binnen. Deze slang gaat van boven naar beneden op en neer waardoor de silo grondig wordt gereinigd. Het reinigen van de silo gebeurt met water en eventueel zeep. Doormiddel van deze waskop hoeven er geen mensen de silo in. Hierdoor kunnen wij u silo op een veilige en verantwoorde manier reinigen. Afhankelijk van de locatie van de silo kunnen wij een hoogwerker inschakelen.

Heeft u een nieuwe silo zonder mangat? Van Tilburg Stallenreiniging kan boven in de silo een gat zagen en hier een los mangat in monteren. Hierdoor kunnen we toch met de waskop bovenin de silo naar binnen en kan de silo grondig worden gereinigd. Het losse mangat bestaat uit een plaat welke we eruit kunnen halen bij het reinigen van de silo. Hiernaast ziet u een foto van het losse mangat.

Naast het reinigen van uw silo kunt u bij ons ook terecht voor stalreiniging en montage en demontage van stalinrichting. Heeft u interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van pluimveestallen, kalverstellen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen is Van Tilburg Stallenreiniging u ook graag van dienst met het demonteren en monteren van stalinrichting en eventuele overige werkzaamheden binnen uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden en profiteer van het totale pakket aan diensten bij Van Tilburg Stallenreiniging.