Silo reiniging

Er is de laatste jaren steeds meer vraag naar silo reiniging, en ook daar kunnen wij u bij van dienst zijn. Inmiddels hebben wij een speciale slang met een waskop daaraan bevestigd in ons assortiment opgenomen waarmee wij professioneel silo’s kunnen reinigen. Deze waskop gaat via het mangat bovenin de silo binnen. De slang gaat naar binnen en gaat van beneden naar boven op en neer. Er kan eventueel ook zeep worden toegevoegd. Hierdoor kan ons team de silo perfect van binnen reinigen. De waskop doet dus het werk en er gaan dus geen mensen of iets dergelijks de silo in. Afhankelijk van de locatie van de silo schakelen wij waar nodig een hoogwerker in.

Heeft u een silo op locatie die nodig toe is aan een professionele reiniging? Neem dan vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Naast het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen is Van Tilburg Stallenreiniging u ook graag van dienst met het demonteren en monteren van de stalinrichting en eventuele overige werkzaamheden binnen uw bedrijf.
Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden en profiteer van het totale pakket aan diensten bij
Van Tilburg Stallenreiniging.