Roosters en voergoten reinigen

Is uw stal toe aan een grondige reiniging van de stalroosters en voergoten? Van Tilburg Stallenreinging helpt u graag met het schoonmaken van de stalroosters. Het reinigen van stalroosters is een belangrijk onderdeel bij het reinigen van een stal. Van Tilburg Stallenreiniging werkt tijdens dit onderdeel meestal met een roostermachine. Deze machine kan, indien de stalroosters vooraf goed natgemaakt zijn 250 tot 300 kunststof roosters of ongeveer 200 houten roosters per uur reinigen. Met deze roosterreiniger worden de stalroosters heel nauwkeurig gereinigd zodat er binnen iedere situatie een passende oplossing kan worden geboden.

Wij maken gebruik van professionele middelen en machines. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring waardoor u het reinigen van uw stalroosters en voergoten betrouwbaar uit handen kunt geven. Naast het reinigen van stallen, stalroosters en voergoten kunt u bij ons ook terecht voor het monteren en demonteren van stalinrichting en siloreiniging. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft of gebruik wilt maken van onze diensten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en nodig ons uit bij u op locatie. We komen de mogelijkheden van het schoonmaken en compleet reinigen van uw stallen graag eens bekijken. Stel stallen reinigen niet langer uit en kies voor de professionaliteit, snelheid en kwaliteit van team Van Tilburg Stallenreiniging.