Roosters en voergoten reinigen

Is uw stal toe aan een grondige reiniging van de stalroosters en voergoten? Van Tilburg Stallenreinging helpt u graag met het schoonmaken van de stalroosters. Het reinigen van stalroosters is een belangrijk onderdeel bij het reinigen van een stal. Van Tilburg Stallenreiniging werkt tijdens dit onderdeel meestal met een roostermachine. Deze machine kan, indien de stalroosters vooraf goed natgemaakt zijn 250 tot 300 kunststof roosters of ongeveer 200 houten roosters per uur reinigen. Met deze roosterreiniger worden de stalroosters heel nauwkeurig gereinigd zodat er binnen iedere situatie een passende oplossing kan worden geboden.

Wij maken gebruik van professionele middelen en machines. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring waardoor u het reinigen van uw stalroosters en voergoten betrouwbaar uit handen kunt geven. Naast het reinigen van stallen, stalroosters en voergoten kunt u bij ons ook terecht voor het monteren en demonteren van stalinrichting en siloreiniging. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft of gebruik wilt maken van onze diensten.

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van pluimveestallen, kalverstellen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen is Van Tilburg Stallenreiniging u ook graag van dienst met het demonteren en monteren van stalinrichting en eventuele overige werkzaamheden binnen uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden en profiteer van het totale pakket aan diensten bij Van Tilburg Stallenreiniging.