Stal reiniging

Is uw stal toe aan een grondige reiniging? Van Tilburg Stallenreiniging heeft door de jaren heen het dienstenpakket uitgebreid met diverse reinigingswerkzaamheden. Door middel van hogedrukreinigers kunnen we u stal compleet reinigen. Van Tilburg Stallenreiniging werkt al jaren met een vast en betrouwbaar team wat hierdoor erg gespecialiseerd en vakbekwaam is. Hierdoor is het reinigen van u stal bij ons in de goede handen.

Bij u op locatie hebben we alleen water nodig om de stal te kunnen reinigen. Onze spuitwagens zijn uitgerust met een stationaire motor, zodat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van stroomvoorziening binnen uw bedrijf. Ook alle andere middelen om de stallen te reinigen worden compleet verzorgd zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wij maken bij de reiniging van stal gebruik van professionele middelen.

Gedurende het reinigen van de stallen wordt er gewerkt met onze gloednieuwe spuitunit, in combinatie met een vrachtwagen. Hier staan vier speckpompen in van 30 liter / tot 200 bar. Er kan met een ploeg van 4 personen tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar gewerkt worden. Daarnaast is de spuitwagen voorzien van vier hogedrukhaspels, met 130 meter slang per haspel en een voorraadvat met water van 2500 liter.

Van Tilburg Stallenreiniging is werkzaam in pluimveestallen, kalverstallen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen.

Neem contact met ons op als we u kunnen helpen bij het reinigen van uw stal.

Neem contact op
Stal reiniging

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van pluimveestallen, kalverstellen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen is Van Tilburg Stallenreiniging u ook graag van dienst met het demonteren en monteren van stalinrichting en eventuele overige werkzaamheden binnen uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden en profiteer van het totale pakket aan diensten bij Van Tilburg Stallenreiniging.