Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging is een effectieve manier om stallen te reinigen. Van Tilburg Stallenreiniging heeft jarenlange ervaring met reiniging binnen de agrarische sector. Door middel van hogedrukreiniging kunnen de stallen grondig worden gereinigd. Het enige wat we hier voor nodig hebben vanuit uw locatie is water. Onze eigen sluitwagens bevatten een stationaire motor. Hierdoor hebben we geen stroomvoorziening nodig vanuit uw locatie. Al onze medewerkers hebben kennis van zaken waardoor u de stal betrouwbaar door ons kunt laten reinigen. Bij het reinigen maken we gebruik van professionele machines.

Naast de hogedrukreiniger maken wij tijdens het reinigen ook gebruik van onze gloednieuwe spuitunit, in combinatie met een vrachtwagen. Hier staan vier speckpompen in van 30 liter / tot 200 bar. Daardoor kan er met een ploeg van 4 personen tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar gewerkt worden. Daarnaast is de spuitwagen voorzien van vier hogedrukhaspels, met 130 meter slang per haspel en een voorraadvat met water van 2500 liter. Binnen de spuitwagen is een werkbank met slangenpers aanwezig zodat eventuele reparaties ter plaatse gerepareerd kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse spuitlanzen aanwezig waarmee we zorgvuldig uw stal reinigen.

Van Tilburg Stallenreiniging is werkzaam in pluimveestallen, kalverstallen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast stalreiniging kunnen wij u bijvoorbeeld ook van dienst zijn met de montage of demontage van stalinrichting en silo reiniging.

Heeft u interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Hogedrukreiniging

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van pluimveestallen, kalverstellen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen is Van Tilburg Stallenreiniging u ook graag van dienst met het demonteren en monteren van stalinrichting en eventuele overige werkzaamheden binnen uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden en profiteer van het totale pakket aan diensten bij Van Tilburg Stallenreiniging.