Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging is een effectieve manier om stallen te reinigen. Van Tilburg Stallenreiniging heeft jarenlange ervaring met reiniging binnen de agrarische sector. Door middel van hogedrukreiniging kunnen de stallen grondig worden gereinigd. Het enige wat we hier voor nodig hebben vanuit uw locatie is water. Onze eigen sluitwagens bevatten een stationaire motor. Hierdoor hebben we geen stroomvoorziening nodig vanuit uw locatie. Al onze medewerkers hebben kennis van zaken waardoor u de stal betrouwbaar door ons kunt laten reinigen. Bij het reinigen maken we gebruik van professionele machines.

Naast de hogedrukreiniger maken wij tijdens het reinigen ook gebruik van onze gloednieuwe spuitunit, in combinatie met een vrachtwagen. Hier staan vier speckpompen in van 30 liter / tot 200 bar. Daardoor kan er met een ploeg van 4 personen tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar gewerkt worden. Daarnaast is de spuitwagen voorzien van vier hogedrukhaspels, met 130 meter slang per haspel en een voorraadvat met water van 2500 liter. Binnen de spuitwagen is een werkbank met slangenpers aanwezig zodat eventuele reparaties ter plaatse gerepareerd kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse spuitlanzen aanwezig waarmee we zorgvuldig uw stal reinigen.

Van Tilburg Stallenreiniging is werkzaam in pluimveestallen, kalverstallen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast stalreiniging kunnen wij u bijvoorbeeld ook van dienst zijn met de montage of demontage van stalinrichting en silo reiniging.

Heeft u interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hogedrukreiniging

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en nodig ons uit bij u op locatie. We komen de mogelijkheden van het schoonmaken en compleet reinigen van uw stallen graag eens bekijken. Stel stallen reinigen niet langer uit en kies voor de professionaliteit, snelheid en kwaliteit van team Van Tilburg Stallenreiniging.