Kippenstallen reinigen

Van Tilburg Stallenreiniging is u graag van dienst met het reinigen van uw kippenstallen. Waar het allemaal begon met het uitmesten van stallen is het dienstenpakket in de loop der jaren uitgebreid met diverse reinigingswerkzaamheden. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en wij werken met professionele middelen. Hierdoor is het reinigen van uw stal bij ons in goede handen.

Tijdens het reinigen maken wij gebruik van hogedrukreinigers waarmee we de stal compleet schoon kunnen spuiten. Onze spuitwater bevat een stationaire motor. Hierdoor hebben we enkel water nodig vanuit uw locatie, omdat we zelf de stroom al hebben geregeld. Gedurende het reinigen van de stallen wordt er gewerkt met eenspuitunit, in combinatie met een vrachtwagen. Hier staan vier speckpompen in van 30 liter / tot 200 bar.  Daarnaast is de spuitwagen voorzien van vier hogedrukhaspels, met 130 meter slang per haspel en een voorraadvat met water van 2500 liter. Binnen de spuitwagen is een werkbank met slangenpers aanwezig zodat we eventueel dingen kunnen repareren als dit nodig is.

Heeft u vragen of kunnen wij u van dienst zijn met het reinigen van uw kippenstal? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kippenstallen reinigen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en nodig ons uit bij u op locatie. We komen de mogelijkheden van het schoonmaken en compleet reinigen van uw stallen graag eens bekijken. Stel stallen reinigen niet langer uit en kies voor de professionaliteit, snelheid en kwaliteit van team Van Tilburg Stallenreiniging.