Kippenstal uitmesten

Het uitmesten van uw kippenstal is een vervelende maar belangrijke taak. Is uw kippenstal aan een schoonmaakbeurt toe? Schakel dan het team van Van Tilburg Stallenreiniging uit Baarle Nassau in. Dit vakkundige team komt bij u op locatie langs voor het uitmesten en grondig reinigen van uw kippenstal. Voor werkzaamheden welke onder andere in een volièrestal, kippenstal of pluimveestal plaatsvinden kunt u bij Van Tilburg Stallenreiniging ook terecht voor een mini Loader van 90 cm breed.

Met deze mini Loader kan er, zelfs tijdens de ronde als de kippen nog in de stal zitten, mest onder de roosters weggehaald worden. Dit wordt meestal in de avonduren of gedurende de nacht gedaan als het nog donker in de stallen is zodat de kippen lekker rustig blijven. Na het uitmesten kunnen we de stal ook grondig voor u reinigen. Dit gebeurt met behulp van professionele middelen zoals een hogedrukreiniger en spuitunit in combinatie met een vrachtwagen.

Naast het uitmesten en reinigen van kippenstallen kunt u bij ons ook terecht voor montage en demontage van stalinriching of silo reiniging. Heeft u interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Kippenstal uitmesten

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van pluimveestallen, kalverstellen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen is Van Tilburg Stallenreiniging u ook graag van dienst met het demonteren en monteren van stalinrichting en eventuele overige werkzaamheden binnen uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden en profiteer van het totale pakket aan diensten bij Van Tilburg Stallenreiniging.