Stallen reinigen – Pluimvee

Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring op het gebeid van pluimveestallen reinigen. Van Tilburg Stallenreiniging zit gevestigd in Baarle-Nassau op de grens van Nederland en België.  Tijdens het Reinigen van kippenveestallen werkt ons vaste team met professionele eigen machines. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld speckpompen, spuitlanzen, hogedrukreinigers en spuitwagens. Vakkundigheid en snel werken staat hoog in het vaandel en er wordt altijd in ploegen gewerkt. Het is ook mogelijk dat wij de stal komen reinigen als de kippen nog in de stal zitten. Dit wordt meestal in de avonduren of gedurende de nacht gedaan als het nog donker in de stallen is zodat het pluimvee rustig blijft.

Naast het reinigen van pluimveestallen verzorgt Stallenreiniging van Tilburg ook het reinigen van kalverstallen, geitenstallen, rundveestallen, en paardenstallen. Elke stal is anders daarom bekijken wij per situatie hoe we deze het beste kunnen aanpakken.

De afgelopen jaren is het dienstenpakket van Van Tilburg Stallenreiniging flink uitgebreid. U kunt bij ons ook terecht voor het monteren en demonteren van stalinrichting of silo reiniging. Heeft u interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Professioneel uw pluimveestallen
laten reinigen

Met onze nieuwe spuitunit worden de stallen
perfect en snel gereinigd! De nieuwe spuitunit in werking zien?
Bekijk het filmpje van een project uit Ulicoten

Met onze nieuwe spuitunit worden de stallen
perfect en snel gereinigd! De nieuwe spuitunit in werking zien? Bekijk het filmpje van een project uit Ulicoten