Pluimveestal uitmesten

Van Tilburg Stallenreiniging is expert in het uitmesten en reinigen van stallen in de agrarische sector. Met onze jarenlange ervaring is het uitmesten van uw pluimveestal bij ons in goede handen. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en hebben jarenlange ervaring met het uitmesten en reinigen van kippenstallen.

Bij het reinigen van de pluimveestal maken wij gebruik van professionele middelen. Met de hogedrukreiniger spuiten we de stal eerst grondig schoon. Verder maken we gebruik van een speciale spuitunit. Hier staan vier speckpompen in van 30 liter / tot 200 bar. Daarnaast is de spuitwagen voorzien van vier hogedrukhaspels, met 130 meter slang per haspel en een voorraadvat met water van 2500 liter. In totaal kan er een ploeg van 4 mensen tegelijkertijd onafhankelijk werken aan het reinigen van de stal. Hierdoor is het snel gebeurt en kunt u de stal weer gebruiken.

Naast het uitmesten en reinigen van kippenstallen kunt u bij ons ook terecht voor het uitmesten en reinigen van klaverstallen, paardenstallen, koeienstallen en geitenstallen.

Ons dienstenpakket is de afgelopen jaren uitgebreid met montage en demontage van stalinrichting en silo reiniging. Heeft u interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en nodig ons uit bij u op locatie. We komen de mogelijkheden van het schoonmaken en compleet reinigen van uw stallen graag eens bekijken. Stel stallen reinigen niet langer uit en kies voor de professionaliteit, snelheid en kwaliteit van team Van Tilburg Stallenreiniging.