Stal reiniging

Is uw stal toe aan een grondige reiniging? Van Tilburg Stallenreiniging heeft door de jaren heen het dienstenpakket uitgebreid met diverse reinigingswerkzaamheden. Door middel van hogedrukreinigers kunnen we u stal compleet reinigen. Van Tilburg Stallenreiniging werkt al jaren met een vast en betrouwbaar team wat hierdoor erg gespecialiseerd en vakbekwaam is. Hierdoor is het reinigen van u stal bij ons in de goede handen.

Bij u op locatie hebben we alleen water nodig om de stal te kunnen reinigen. Onze spuitwagens zijn uitgerust met een stationaire motor, zodat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van stroomvoorziening binnen uw bedrijf. Ook alle andere middelen om de stallen te reinigen worden compleet verzorgd zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wij maken bij de reiniging van stal gebruik van professionele middelen.

Gedurende het reinigen van de stallen wordt er gewerkt met onze gloednieuwe spuitunit, in combinatie met een vrachtwagen. Hier staan vier speckpompen in van 30 liter / tot 200 bar. Er kan met een ploeg van 4 personen tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar gewerkt worden. Daarnaast is de spuitwagen voorzien van vier hogedrukhaspels, met 130 meter slang per haspel en een voorraadvat met water van 2500 liter.

Van Tilburg Stallenreiniging is werkzaam in pluimveestallen, kalverstallen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen.

Neem contact met ons op als we u kunnen helpen bij het reinigen van uw stal.

Stal reiniging

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en nodig ons uit bij u op locatie. We komen de mogelijkheden van het schoonmaken en compleet reinigen van uw stallen graag eens bekijken. Stel stallen reinigen niet langer uit en kies voor de professionaliteit, snelheid en kwaliteit van team Van Tilburg Stallenreiniging.