Paardenstallen reinigen

Stallenreiniging Van Tilburg is zeer deskundig als het gaat om het reinigen van paardenstallen. Bij ons bent u aan het goede adres voor het reinigen van de paardenbox en de binnenbak.  Inmiddels hebben wij een mooi aantal tevreden klanten die door ons al hun paardenboxen en binnenbakken laten reinigen. Bij het reinigen van uw stal maken wij gebruik van professionele materialen zoals een hogedrukreiniger. Onze spuitwagen is uitgerust met een stationaire motor, hierdoor hebben we geen stroomvoorziening maar enkel water nodig op uw locatie. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en hebben jarenlange ervaring in het reinigen van stallen. Afhankelijk van de grootte van de paardenstallen hebben we binnen enkele uren de stallen gereinigd. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen op het moment dat de paarden buiten in de wei lopen. Zo hebben u en uw paarden er het minste last van.

Naast het reinigen van paardenstallen verzorgt Stallenreiniging van Tilburg ook het reinigen van kalverstallen, geitenstallen, rundveestallen, varkensstallen en pluimveestallen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het monteren en demonteren van stalinrichting en het reinigen van silo’s. Heeft u interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt volledig ontzorgd en kies voor het totale pakket aan diensten bij

Van Tilburg Stallenreiniging

Bij ons kunt u terecht voor de reiniging van pluimveestallen, kalverstellen, paardenstallen, rundveestallen en geitenstallen. Naast het uitmesten en reinigen van alle soorten stallen is Van Tilburg Stallenreiniging u ook graag van dienst met het demonteren en monteren van stalinrichting en eventuele overige werkzaamheden binnen uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden en profiteer van het totale pakket aan diensten bij Van Tilburg Stallenreiniging.